Paràsits i Zones Rurals

març 8, 2023

Avui volem parlar-vos d’un tema molt important per a tots aquells que viviu en pobles o prop del camp: la protecció dels nostres amics peluts contra els paràsits.

Si tens un gos, segur que ja saps que les puces, els mosquits de la leishmania i les paparres són algunes de les amenaces més comunes per a ells, sobretot a la primavera. Viure en un poble pot augmentar el risc d’infecció per paràsits en gossos, ja que hi ha més presència d’animals i insectes que poden transmetre malalties.

Les puces, per exemple, poden transmetre malalties com la dermatitis al·lèrgica, mentre que els mosquits de la leishmania poden causar la leishmaniosi, una malaltia greu que pot afectar diversos òrgans del cos dels nostres gossos.

Les paparres, per la seva banda, poden transmetre malalties com la malaltia de Lyme o la babesiosi, que també poden ser molt perilloses.

Per això, és important que protegeixis el teu gos contra aquests paràsits. A la nostra botiga, tenim diferents productes per ajudar-te a fer-ho, com ara collars antiparasitaris, pipetes, esprais i xampús.

No esperis a que el teu gos s’infecti amb paràsits per prendre mesures. Vine a veure’ns i t’aconsellarem sobre el millor producte per protegir el teu amic pelut.

Recorda, la salut del teu gos és important per a nosaltres, i per això estem aquí per ajudar-te a cuidar-lo bé. ¡T’esperem a l’Agrobotiga!