Envasos Retornables

març 14, 2023

A Ca l’Albert, seguim treballant per a un món més sostenible i conscient, i estem encantats de presentar-vos la nostra nova gamma de productes envasats en recipients retornables. Aigua, llet, gasosa i altres productes, ara poden ser adquirits amb un impacte més reduït sobre el medi ambient.

El consum de productes envasats amb materials retornables té un impacte directe en la reducció de residus. En el cas dels nostres productes, els clients paguen per l’envàs la primera vegada que el compren, i les següents vegades poden retornar l’envàs buit i rebre’n un de nou amb el producte. Això contribueix a la lluita contra el canvi climàtic, ja que s’estalvia energia en la producció d’envasos nous i la seva eliminació posterior.

En el cas de l’aigua, per exemple, sabem que els envasos de plàstic solen acabar a rius i mars, i que poden trigar fins a 500 anys en degradar-se completament. Els envasos retornables, en canvi, es poden utilitzar un nombre considerable de vegades, reduint dràsticament la quantitat de residus que generem.

Així mateix, l’ús d’envasos retornables també té avantatges econòmics, ja que només pagareu per l’envàs una sola vegada i podràs omplir-lo tantes vegades com vulgueu. Això suposa un estalvi econòmic a llarg termini, així com una major comoditat en el moment de realitzar la compra.

En resum, el consum de productes envasats en recipients retornables és una opció sostenible i responsable que no només té beneficis per al medi ambient, sinó que també és més econòmica i còmoda per als consumidors. A Ca l’Albert, estem compromesos amb la sostenibilitat i, per això, us animem a provar els nostres productes envasats en materials retornables. Cada petit gest contribueix a fer un món més sostenible!