Benvinguts al Blog de Ca l’Albert

març 2, 2022

Benvinguts a La Saviesa del Camp, el blog de l’Agrobotiga Ca l’Albert! Estem molt contents d’oferir-vos aquest espai on podreu trobar informació i consells útils per a la vida al poble i la vida rural en general.

A Ca l’Albert, som conscients que viure al camp o en un poble implica un estil de vida diferent al de la ciutat. És per això que volem compartir la nostra saviesa i experiència amb tots aquells que busquin consells i trucs per a la vida al camp.

En aquest blog, trobareu articles sobre com cuidar el vostre hort, el vostre jardí i les vostres mascotes, així com consells per triar els millors productes de proximitat per a la vostra família. També parlarem de temes relacionats amb la vida rural, com les festes populars, les tradicions o les activitats de lleure en plena natura.

A més, us convidem a visitar la nostra agrobotiga, on trobareu tot el que necessiteu per a la vida al poble: des de productes per a mascotes i granja fins a aliments de proximitat i productes per al jardí i l’hort. A Ca l’Albert, som la vostra botiga de confiança per a la vida rural.

Gràcies per visitar-nos i esperem que gaudiu dels nostres articles i consells per a la vida al camp!